ponedeljek, 22. april 2013

"Nori kolesarski april"

Fijuuuuuuuuuuu....Kaj vse ni bilo za doživeti v mesecu aprilu. Sneg, pa dež, pa mraz in zdaj še sonce in temperature 20+. Prava priprava za vse kar prihaja ob koncu meseca in pa seveda v prvih dneh maja...GARDA. 
Spet in znova. Nikoli se ne naveličaš. Ko po dežju vedno posije sonce, ko "parkiraš" kolo in se vsedeš na najbolšji kapučino ter sproščeno opazuješ okolico, ko odkrivaš vedno nove in nove kraje, poti in razglede...komaj čakam.
Še prej pa bo treba zdržati in potrpeti v tem norem tempu, ki ga vsaj zame prinaša mesec april. A se ne dam, in čeprav se ne rešim kašljanja in smrkanja, prehladov...vztrajam na svoji poti. 
Letos se v sklopu Bike Festivala Garda ob 20. obletnici pripravljajo povsem nove trase maratona, ki naj bi ponudile veliko več pravega mtbja...se že veselim. Sodeč po profilu bo Extrema letos res ekstremna s svojimi 94 km in več kot 3800 vm....na prvi pogled velik zalogaj za prvi maraton v sezoni, še posebej po "zimski" pomladi, ki ni dopuščala prav veliko mtb kolesarjenja. A bela zastava ne pride v poštev. Kakršnakoli že bo Extrema, jo napadem na polno, brez ustavljanja :)

Bike Festival Garda

Ni komentarjev:

Objavite komentar